Arrenca el Consell d'Infants 2018-19!

Ja comença un nou curs i amb ell l'activitat del Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes, que va començar a caminar l'any passat.

Després de la bona feina que van dur a terme les conselleres i consellers el curs passat reprenem el projecte amb ganes de participar en la millora del municipi des de la prespectiva dels infants. De moment s'estan fent eleccions a les classes de 5è de totes les escoles del municipi, ja que la majoria de conselleres i consellers que l'any passat cursaven 5è repetiran el càrrec enguany.
Val a dir que els i les noves conselleres estan molt emocionats amb el càrrec, i ja tenen moltes ganes de començar a treballar.


Les dates de les reunions del Consell han estat actualitzades a la pàgina de Calendari de Trobades. Enguany ha canviat el lloc on es duran a terme les reunions:

Les Roquetes: Sala Polivalent de La Vinya, Pl. de la Vinya d'en Petaca, 1.
Ribes: Sala Polivalent de Can Puig, c/Major, 110

Per altra banda, recordar-vos que el proper dia 20 de novembre es farà un petit acte per celebrar el Dia dels Drets dels Infants, i aprofitarem per representar el relleu de càrrecs al Consell, tot acomiadant als Consellers/es que l'any passat cursaven 6è i donant la benvinguda als nous Consellers/es escollits aquest curs.
De ben segur que aquest Consell farà molta feina i aprendrà coses noves al voltant de la participació ciutadana i els seus mètodes, i aportarà una visió crítica i constructiva del municipi.
Ja sabeu que podeu participar del Consell a través d'aquest blog, tot visitant El Racó de l'Alcaldessa, on cada mes es recullen propostes de millora i peticions fetes directament a l'Alcaldessa, o bé a l'apartat Dóna la teva opinió, on podreu expressar directament les vostres impressions i donar idees per fer de Montcada un lloc cada dia millor!
Tenim moltes ganes de retrobar-nos i conèixer els nous consellers! Comencem!!


Comentaris

Entrades populars