Qui som? Dóna la teva opinió!El Consell dels Infants som un òrgan de participació format per nens i nenes de les escoles de Sant Pere de Ribes que fan 5è i 6è de Primària. Un cop al mes ens trobem per parlar del municipi.
El consell és un espai per a què els infants del nostre municipi puguem parlar i donar la nostra opinió. Un espai formal que permeti consultar-nos, escoltar-nos, fer-nos partícips de les decisions que es prenen i que ens afecten com a ciutadans i ciutadanes. Aquest projecte pretén donar als infants el paper de protagonistes per aconseguir que les actuacions que es facin al municipi tinguin com a baròmetre les nostres necessitats.
Ens reunim en forma d’assemblea. Tenim dos dinamitzadors que condueixen les sessions i informen a les escoles de les reunions i les trobades.
Som el Consell dels Infants, un projecte del servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, vinculat amb altres departaments de l’Ajuntament segons les necessitats i propostes del mateix Consell.
Enguany, durant el curs 2022-2023, arrenquem el sisè curs del Consell d’Infants de Sant Pere de Ribes. 
Esperem que aquest espai de debat i propostes engresqui a tots i totes les seves participants i, alhora, que sigui profitós per a tothom!

Si teniu cap dubte o proposta podeu adreçar-vos a:
consellinfants@santperederibes.cat
Telèfon Ajuntament: 938 967 300

Comentaris

Entrades populars