Sessió del mes de maig

 



L'ordre del dia previst per la sessió del 16 de maig va ser el següent:


1. Benvinguda

2. Dinàmica: Les paraules amagades

3. Taller Festa Inclusiva

5. Comiat


1. Benvinguda

Es dona la benvinguda als infants i, mentre s’explica la planificació i organització de la sessió, signen el full d’assistència i es posen un adhesiu al pit amb el seu nom.

 

D2. Dinàmica: Les paraules amagades

 Iniciem la sessió amb un joc per agilitzar la ment. El joc, bàsicament consisteix en trobar paraules amagades dins el nostre cap. Entre tots i totes s’escullen diverses temàtiques i les anotem a un full. Seguidament, les dinamitzadores diuen una lletra i els Consellers i Conselleres han de trobar una paraula per cada categoria que comenci amb aquesta lletra. De forma que, qui les trobi primer, les comenta en veu alta i observem si son paraules que s’han repetit entre els Consellers i Conselleres, si hi ha hagut algunes de diferents, etc.


3. Taller Festa Inclusiva

En aquesta segona activitat, la principal de la sessió, els Consellers i les Consellers  treballen en el disseny de la pancarta que presentaran a la Festa Inclusiva del Garraf.

Decideixen escriure 'Una mirada inclusiva per un món divers'  com a frase de la pancarta i ho decoren amb arbres, flors, el logotip del Consell d’Infants etc.

Dediquem quasi tota la sessió a elaborar aquesta pancarta i recordar l’activitat de l’arbre dels desitjos.


Comentaris

Entrades populars