Sessió de l'1 de juny

L'ordre previst per a la sessió de l'1 de juny va ser el següent:

1. Benvinguda 

2. Activitat 1: Gravació del vídeo

3. Activitat 2: Joc 

4. Tancament de la sesió


Activitat 1: Preparació de la Gravació


Vam iniciar la sessió recordant als Consellers i Conselleres que es feia la Gravació del Vídeo que han estat preparant durant les sessions del Consell d’infants. Per poder fer aquest vídeo es va comptar amb l’assistència de dos professionals que s’encarregaran de fer el muntatge del vídeo.

Per començar, es van presentar els dos professionals i tot seguit es vam comentar alguns canvis que s’havien fet en el guió, petits detalls perquè el vídeo tingués sentit.

Es va fer una selecció de les persones per a cada paper, què dirien i com s’havien de col·locar en les diferents escenes, es va fer una elecció de l’espai i a quina escena correspondria.

Es va comentar que es faria la gravació de les mateixes escenes, però des de perspectives diferents, per poder connectar-ho tot i que hi hagués diferents punts de vista.

Per acabar el vídeo, es va comentar que es diria conjuntament la frase que havien pensat ells i elles, i es faria a la zona de contenidors, on cadascú representaria un color.



Activitat 2: Gravació

A continuació, es va començar amb la Gravació del vídeo per parts, fent diverses repeticions de les escenes, valorant diferents aspectes i comptant amb la utilització de material de reciclatge però també amb micròfon perquè se sentís bé quan es parlava i es pogués entendre.

Tancament de la sessió

Per concloure la sessió, es van posar dos fulls d’avaluació i es van repartir els gomets per l’espai per tal de valorar com havia anat la sessió.

Ens veiem a la propera, bona feina Consellers i Conselleres!

Comentaris

Entrades populars