Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes - reunió abril 2022

 



El passat 6 d'abril el Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes es va reunir a Roquetes i va rebre la visita de l'alcaldessa i la regidora d'educació.

L’ordre del dia previst era el següent:

·       Benvinguda i signatura full assistència.

·       Repartiment de torns de paraula per la trobada amb l’alcaldessa.

·       A les 18h, benvinguda a l’alcaldessa i la regidora i xerrada informal. Intervencions dels Consellers i Conselleres consensuades a les aules.

·       Data definitiva per a fer la xocolatada.

·       Missatge de l’equip dinamitzador pel Consell d’Infants.

·       Conclusions i tasques per a la propera reunió.

·       Comiat.

  

Repartiment de torns de paraula per la trobada amb l’alcaldessa. La reunió es va iniciar a les 17.30h, i després de signar el full d’assistència es va donar pas a organitzar les intervencions dels infants amb l’alcaldessa, que estava citada a les 18h. Cada representant va dir quina pregunta volia fer a l’alcaldessa i es va assegurar que no es repetien les intervencions. Es va constatar que la majoria de Consellers/es havien pogut fer la dinàmica proposada a l’aula i havien pogut consensuar amb la resta de companys i companyes de classe la intervenció del seu representant.

 

A les 18h, benvinguda a l’alcaldessa i la regidora i xerrada informal. Intervencions dels Consellers i Conselleres consensuades a les aules. A l’arribada de l’alcaldessa Abigail Garrido i la regidora d’educació Francisca Carrasquilla, es va iniciar la trobada. Asseguts en rotllana, els infants van poder transmetre a les representants de l’ajuntament els seus dubtes, inquietuds i preguntes. Es va parlar de temes diversos, trobareu la relació de les intervencions a l'apartat El Racó de l'alcladessa en aquest bloc.

 

Durant la xerrada amb l’alcaldessa, aquesta els va convidar a assistir a les xerrades amb l’alcaldessa, que es fan mensualment en algun espai públic del municipi, i la ciutadania pot exposar les seves inquietuds directament.



A les 19.10h es va acomiadar a l’alcaldessa i la regidora, després d’agrair la seva visita, i van felicitar als infants per la feina feta.

Data definitiva per a fer la xocolatada. Es va fer saber als representants del Consell que la data definitiva per a fer la xocolatada solidària per recaptar fons per lluitar contra la bretxa digital a Sant Pere de Ribes es farà:

·       El proper 23 d’abril (diada de Sant Jordi)

·       Al parc Pompeu Fabra (davant de la biblioteca Josep Pla, a Roquetes)

·       A partir de les 10.30h. Els infants seran convocats una estona abans per preparar l’activitat.

Durant la diada hi ha altres activitats programades, que seran compatibles amb la xocolatada. Podeu consultar la programació de la diada punxant aquí.

Missatge de l’equip dinamitzador pel Consell d’Infants. Abans d’acomiadar la sessió, es va recordar als infants que cal cuidar i respectar els espais que l’ajuntament cedeix al Consell per realitzar la seva tasca. Es va recordar també que el Consell té una normativa que cal respectar, i se’ls va convidar a repassar-la i afegir tot allò que creguin convenient. Així, de cara a la propera sessió, es farà un repàs de la normativa i es proposaran les modificacions que creguin convenients.

També es va proposar crear el càrrec de supervisió d’espais, que consisteix precisament en assegurar que els espais utilitzats per fer les reunions queden endreçats i en condicions abans de marxar. A tothom li va semblar bé i la propera reunió s’establirà qui fa aquest càrrec.

Sense temps per més, es va donar la reunió per acabada a les 19.30h, després de consensuat les tasques pel mes que ve:

 

Tasques per a la propera reunió:

    

Els Consellers/es informaran a les seves classes del desenvolupament de la sessió. Caldrà que cada representant comuniqui a la resta de companys i companyes la resposta de l’alcaldessa a la intervenció consensuada a classe.

Els Consellers/es faran molta difusió de la xocolatada. Per a que sigui un èxit, cal fer un últim esforç de difusió!

Els Consellers/es estan citats a les 9.30h el proper dia 23 d’abril, al parc Pompeu Fabra, davant la biblioteca de Roquetes. Farem arribar la convocatòria uns dies abans.

 

 

 Els Consellers/es informaran a les seves classes del desenvolupament de la sessió. Caldrà que cada representant comuniqui a la resta de companys i companyes la resposta de l’alcaldessa a la intervenció consensuada a classe.

Els Consellers/es faran molta difusió de la xocolatada. Per a que sigui un èxit, cal fer un últim esforç de difusió!

Els Consellers/es estan citats a les 9.30h el proper dia 23 d’abril, al parc Pompeu Fabra, davant la biblioteca de Roquetes. Farem arribar la convocatòria uns dies abans.

Preguem a tutories i famílies que facin un cop de mà a les Conselleres i Consellers en les tasques a realitzar. Moltes gràcies!

 

La propera sessió està programada pel 11 de maig, i de manera extraordinària es farà la reunió a la Masia de Can Puig, us farem arribar la convocatòria i l’ordre del dia. Si teniu cap dubte ens trobareu a:

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!



Comentaris

Entrades populars