Mapa col·laboratiu per conèixer els punts foscos de Sant Pere de Ribes

El Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes ha creat aquest mapa col·laboratiu en el que tothom pot participar marcant llocs on la cobertura d'internet o mòbil no arriba bé

El Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes està treballant el fenomen de la bretxa digital. Una de les accions proposades, i que enguany s'està duent a terme, és la creació d'un mapa col·laboratiu on qualsevol ciutadà i ciutadana del municipi pot marcar aquells llocs on sap que la cobertura de mòbil no arriba bé.

Els infants del Consell volen ajudar a l'ajuntament a que tothom tingui accés a la xarxa, i creuen que diagnosticant aquests llocs es podrà avançar en aquest objectiu.

Si voleu col·laborar en l'elaboració d'aquest mapa-diagnòstic, accediu-hi clickant aquí., o escanegeu el codi QR que apareix al cartell.

En un esforç per difondre aquest mapa i fer saber al màxim de gent possible que s'està fent aquest projecte, els Consellers i Conselleres han elaborat un cartell, que potser ja heu vist en algun lloc del municipi:


Tothom pot col·laborar en l'elaboració del mapa fins el dia 15 de març, quan es donarà per acabat i es farà arribar als responsables de l'ajuntament que s'encarreguen de les telecomunicacions del municipi.




El passat 3 de març se'n va fer ressò la web municipal al seu apartat de notícies. Llegiu la notícia aquí.

Us agrairem que feu molta difusió del mapa, per tal d'aconseguir molta participació. MOLTES GRÀCIES!!









Comentaris

Entrades populars