Reunió ordinària del Consell - Desembre 2021

 

La reunió es va dur a terme a la sala polivalent de la Vinya d'en Petaca

El passat 1 de desembre va tenir lloc la reunió ordinària del Consell d’Infants de Sant Pere de Ribes, de 17.30h a 19.30h. La sessió es va desenvolupar al nou espai a Roquetes, la sala polivalent de La Vinya d’en Petaca. A partir d’ara, les reunions a Roquetes es faran en aquesta ubicació.

L’ordre del dia previst era el següent:

·       Benvinguda i signatura full assistència.

·       Joc de distensió.

·       Dinàmica de grups per seguir amb l’encàrrec: La bretxa digital a Sant Pere de Ribes:

o   Quines propostes tenim?

o   On som?

o   Què cal fer?

o   Estat de les comissions

·       Conclusions i tasques per a la propera reunió

·       Solució de dubtes

·       Comiat

 

A la reunió van assistir:


Jan Garcia

Iván Manuel Cáceres

Eric Cross

Roger Sánchez

Oriol Amurós

Eric Bernalte

Rocío Segura

Sergio David Macías

Maria Montolio

Stefano Tenerielo


 

Els i les assistents es van trobar a l’Aulari Blanc a les 17.30h, i d’allà es van desplaçar fins a la propera plaça de la Vinya d’en Petaca per a fer-hi la reunió, a la sala polivalent de l’ajuntament.

 

Allà, després de descobrir com s’engeguen els llums, es va donar per iniciada la reunió. Es van establir tres racons, un per a cada proposta que cal treballar per millorar la bretxa digital a Sant Pere de Ribes: crear un banc de dispositius, organitzar activitats per a recollir fons destinats a la millora de l’accés a Internet, i la creació d’un mapa interactiu per a assenyalar els punts foscos on no arriba bé la connexió.




 

A cada un d’aquests racons calia fer una mirada de com estan els projectes, què s’ha fet i què queda per fer. Després de que els participants fessin un cop d’ull als tres racons, havien de triar-ne un i posar-se a treballar.

 

A cada un dels racons s’havia disposat una cartolina per distribuir les tasques en “A fer”, “Fent-se”, i “Fet”. Els participants van triar quina de les propostes els hi agradaria treballar i van avançar en la concreció de les tasques que calia fer. 

A la propera reunió, prevista pel 12 de gener es seguirà treballant en les propostes, i esperem poder observar resultats ben aviat.




Esperem que passeu unes bones festes de Nadal i una bona entrada d’any, i tant de bo l’any que comença sigui el de la tornada definitiva a la normalitat. Perquè tenim molta feina per fer, i la volem fer molt ben feta. BON NADAL A TOTHOM!!

Comentaris

Entrades populars