Arrenca el curs 2021-22!

El Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes també comença la seva activitat.



Enguany el Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes arrenca la seva cinquena edició des que es va instaurar al municipi. Han passat molts infants, s'han fet moltes propostes per millorar el municipi, moltes reunions i algunes d'elles amb l'alcaldessa, que sempre ha escoltat els infants amb atenció i els ha donat la paraula per a que poguessin dir la seva.

El curs passat va ser una mica estrany. Es van fer totes les sessions de manera telemàtica, i això va fer que el desenvolupament de les activitats fos una mica lent i diferent. Tot i així es va fer molta feina, i ara la nova composició del Consell heretarà tota una proposta d'accions i tasques per mirar de pal·liar els efectes negatius de la bretxa digital a Sant Pere de Ribes. Els Consellers i Conselleres van treballar molt i amb molta il·lusió el curs passat, i durant aquest es mirarà de dur a terme aquestes accions proposades.

Engega doncs una nova edició del Consell d'Infants, encara amb alguns interrogants que anirem resolent els propers dies, us en informarem de tot puntualment. Mentrestant, esperem que el curs escolar comenci el millor possible, i desitgem a infants, cos de mestres i de personal de les escoles i famílies un bon inici de curs.

Us deixem un petit extracte de l'última reunió del curs passat, que es va dedicar a fer un ple extraordinari amb l'alcladessa i les responsables de l'ajuntament:




Tenim molta feina per endavant, així que... SOM-HI!!

Comentaris

Entrades populars