Actes virtuals per celebrar la diada dels Drets dels Infants!


El 20 de novembre celebrem la Diada dels Drets dels Infants. Com cada any, els consellers/es del Consell d’Infants han ideat uns actes de celebració, que enguany hauran de ser virtuals.
 

El que van triar va ser fer un scaperoom virtual i la creació d’un Instagram del Consell. I com que el que diuen els consellers i conselleres és sagrat, aquí teniu el que han demanat: 

·        Scaperoom virtual: s’accedeix a través del link https://cursosialtres.wixsite.com/dretsdelsinfants. S’hi juga en equips de 3, 4 o 5 persones.
·        Compte d’Instagram: és @cisantperederibes. Ja podeu etiquetar el Consell a les vostres publicacions!
·        Mostra creativa: podeu pujar les vostres imatges a Instagram de receptes, dibuixos, maquetes, balls... el que vulgueu! Fent servir el hashtag #dretsinfantssantperederibes i etiquetant @cisantperederibes a les vostres publicacions. 

Podeu fer tanta difusió com vulgueu d’aquests actes, com més siguem més riurem, i més visibilitat donarem als drets dels infants. Adjuntem cartells per fer difusió, els podeu compartir a les xarxes de l’escola, fer-los arribar a les famílies... el que creieu oportú! 

Moltes gràcies per la vostra participació, i que passeu una bona diada dels drets dels infants. 

Fins aviat!



Comentaris

Entrades populars