Reunió del Consell del mes de febrer

El passat 19 de febrer va tenir lloc la reunió del Consell del mes de febrer a Ribes. En aquesta ocasió els infants van tenir l'oportunitat d'entrevistar a un dels arquitectes responsables del projecte en el que estan col·laborant: la creació d'un parc lúdic per gossos.

Els Consellers i Conselleres van preparar amb les seves classes una llista de dubtes i preguntes que tenien. En Jesús, que és l'arquitecte, va anar contestant les preguntes dels infants i va poder resoldre alguns dubtes que havien anat sorgint al llarg de la definició del projecte.

Així, va explicar que el projecte del parc lúdic per gossos és un projecte a llarg plaç, és a dir, que encara trigaran uns mesos en veure el resultat de la seva feina.
També va resoldre alguns dubtes sobre els materials que es farien servir per la construcció del parc, quina alçada tindrien les tanques, etc. Val a dir que les preguntes que tenien preparades les Conselleres eren molt variades i tractaven multitud de temes diferents.
De cara al mes que ve els Consellers van pensar que estaria molt bé visitar l'espai on està projectat que es faci el parc, així es podran fer una idea més aproximada de com quedarà el resultat final. I aquesta serà la feina que es farà a la propera reunió del mes de març.
Fins el mes que ve!

Comentaris

Entrades populars