Trobada d'antics Consellers i preparació de la festa pel Dia dels Drets dels Infants

Benvolgudes famílies,
El passat 6 de novembre va tenir lloc la trobada de Consellers d'enguany amb els Consellers del curs passat. Tenien la tasca d'organitzar la festa del Dia dels Drets dels Infants, recollint les propostes dels companys de classe i posant-les en comú amb la resta del Consell. Primer que res, com sempre, vam jugar una mica, i després...

Van fer votacions i van decidir fer una xocolatada amb música per ballar, i per tal de donar visibilitat als Drets dels Infants, faran una pancarta reivindicativa amb la que es farà una foto aèrea.

I la setmana següent, el dia 13, el Consell s'ha reunit per fer la pancarta i començar a treballar en l'encàrrec d'enguany: el parc lúdic per gossos. Per fer-ho, han treballat en petits racons fent diferents tasques i tothom ha pogut participar de totes les tasques. Un racó per pintar la pancarta i triar la música per la festa, un altre per decidir quins elements del parc agraden més, un altre per pensar quines activitats els hi agrada fer als gossos i un altre on calia fer un estudi comparatiu de diferents parcs lúdics de gossos ja existents.
En Pablo ens explica com ha anat la sessió:

L'Eira ens explica la feina pel mes que ve:
I l'Ilias ens explica com s'han pensat la festa del Dia dels Drets dels Infants:


Podeu descarregar el dossier de treball per a les escoles.

Comentaris

Entrades populars