Reunió del Consell del mes de maig

El passat dimecres 15 de maig es va dur a terme la reunió mensual del Consell d'Infants, aquesta vegada a la sala polivalent de Can Puig. Vam començar la sessió jugant, aquest cop al joc de La Molla, aprofitant que feia bon temps i podíem estar a fora.

Durant l'assemblea, es va informar als Consellers de la dificultat de dur a terme el projecte que havien triat, que era dissenyar un parc d'entrenament i esbarjo per gossos, un "agility". Tal i com ens va fer saber l'alcaldessa, ja hi ha algun projecte al municipi, i, a més, depèn de certs criteris tècnics que, al no ser experts en la matèria, se'ns escapa.



Es va acordar doncs tirar endavant el segon projecte que més vots havia obtingut, el de dissenyar rutes i camins saludables per Sant Pere. Aquest projecte s'enmarca en un altre projecte, Sant Pere de Ribes Saludable, que ja està en funcionament i que al llarg del curs que es mirarà d'implementar.

Poc després ens va visitar l'alcaldessa, que es va quedar escoltant les preguntes i les propostes dels infants fins a última hora. Durant aquesta estona es van fer un munt de propostes que l'alcaldessa es va apuntar i que veureu reflectides en lapartat "El racó de l'alcaldessa" d'aquest mateix blog.


A continuació us adjuntem la informació que s'ha fet arribar a les escoles referent a la feina per aquest mes:

Dimecres passat vam tenir reunió del Consell d'infants i en el marc del tema que ens ocupa aquest curs, fer de Sant Pere de Ribes un municipi saludable, vam acordar fer un anàlisi dels hàbits d'esmorzar que tenen els infants a les escoles.

Per fer aquest anàlisi ens aniria molt bé fer un buidatge dels diferents esmorzars que porta cada infant durant quinze dies, i us demanem la vostra col·laboració.

Us adjuntem una graella que us demanem que imprimiu per al grup-classe i que pengeu a l'aula (els/les consellers/es tenen una copia, i si la porten ells/es no cal que la imprimiu). El/la conseller/a explicarà als seus companys que a l'hora d'esmorzar cal posar a la graella un bastonet al quadrat que correspon a l'esmorzar que porten. 

Els/les consellers/es han de fer la suma de cada concepte d'esmorzar per anar veient els resultats.

En el requadre d'altres, en el cas que el facin servir, que escriguin a què es refereixen. 

Un cop passats els quinze dies cal que el/la conseller/a guardi la graella i la porti a la següent sessió del dia 5 de juny. 

Si teniu dubtes feu-nos-ho saber, si us plau. 

Gràcies!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i fins al mes que ve!


Comentaris

Entrades populars