Reunió de febrer


La reunió d'aquest mes de febrer es va realitzar el passat dia 13 de febrer a la Biblioteca Josep Pla de Roquetes. Durant la sessió vam poder valorar l'experiència d'haver composat un rap i gravat un videoclip. També va haver-hi temps per començar a preparar l'encàrrec d'enguany.


Comença a fer bon temps i vam poder començar la sessió jugant, com ens agrada, al parc. Després va ser moment de valorar les activitats que havíem fet la setmana anterior. En general, tots els Consellers i Conselleres van coincidir en valorar molt positivament l'experiència d'haver participat en un taller de rap amb un raper professional, tot i que els hi hagués agradat tenir una mica més de temps. La gravació del videoclip també va ser divertida, sobretot per poder fer (o simular) coses que normalment no estan ben fetes, i per disfressar-se.

Val a dir que tothom va treballar molt i molt bé, i que a la convocatòria per gravar el videclip van assistir molts Consellers, cosa que demostra un cop més la implicació i motivació que tenen els infants en aquest projecte. Ara ja saben que cal invertir molt de temps per a que un projecte participatiu surti bé, i que cal ser ordenat i estar atenta als companys i companyes.

La resta de la sessió la vam dedicar a pensar una mica en les inquietuts i coses que ens agradaria canviar del municipi. Vam tenir poquet temps però van sortir coses molt interessants. De cara a la propera reunió caldrà acabar concretar la proposta d'enguany.

Fins ben aviat!!



Comentaris

Entrades populars