Presentació del videoclip i reunió del Consell de març

El passat dia 12 de març va tenir lloc la presentació del videoclip que ha realitzat i ideat el Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes. Tan sonat esdeveniment va tenir lloc al Casal Parroquial, i va comptar amb l'assistència de Consellers i Conselleres acompanyats dels companys i companyes de classe que no s'ho van volser perdre, així com de l'alcaldessa del municipi, la premsa local, etc.

Va ser un acte molt emocionant on els infants involucrats en la realització del videoclip van poder explicar al públic assistent com havia estat el procés durant el qual s'havia forjat aquesta feinada: des de l'elaboració de les rimes per part de tots els nens i nenes de 5è i 6è del municipi, fins a la gravació del video, passant pel taller de rap i la producció de les escenes.

Tot plegat va arrencar els aplaudiments del públic, que va valorar molt positivament les idees i la feina d'aquest Consell. Us adjuntem el video de la notícia que va aprèixer al Canal Blau:

Però la feina del Consell ha de continuar, i per això ens vam reunir el dia següent a la sala polivalent de Can Puig. Així que després de jugar a les estàtues i al mocador col·laboratiu, ens vam posar mans a la feina. Es van prendre els següents acords:

  • Cal fer difusió del video. S'acorden mitjans i programes on es pot enviar el video per promocionar-lo.
  • Es redacta un mail de presentació per enviar als mitjans.
  • S'acorda el projecte per enguany (votat a les escoles): disseny d'un parc lúdic per gossos.
  • Caldrà buscar assessorament tècnic per saber si és possible tirar aquest projecte endavant.
  • S'acorda també fer un taller de cuina saludable en el marc del projecte Sant Pere de Ribes Saludable.





I ja no hi va haver temps per més! De cara al mes que ve es recolliran les propostes fetes a les escoles i es mirarà de reactivar el racó de l'alcaldessa. Així que si teniu propostes interessants per millorar el municipi, no us talleu! Feu-li arribar al delegat/da de la classe i ho farà arribar al Consell!!

Fins ben aviat!

Comentaris

Entrades populars