Sessió del mes de novembre

 


L'ordre previst per la sessió del 9 de novembre va ser el següent:

1. Benvinguda

2. Activitat 1: El pistoler

3. Activitat 2: Passem a l'acció!

4. Activitat 3: Desenvolupem l'activitat del DUDI

5. Activitat 4: Creació del Manifest

6. Tancament de la sessió 


Activitat 1: El pistoler

Com a cada sessió, iniciem la tarda amb una dinàmica per tal de començar a treballar amb energia i motivació. Decidim començar amb la dinàmica del Pistoler, ja que, com només es la segona sessió i els Consellers i Conselleres encara no saben els noms de tots els infants. La dinàmica resulta molt entretinguda i als infants els hi agrada molt.

Activitat 2: Passem a l'acció!

A la sessió prèvia vam fer una pluja d’idees sobre què podríem fer el dia del DUDI. Entre tots i totes vam decidir realitzar unes pancartes per portar-les a la jornada del DUDI i així fer una foto conjunta amb les pancartes. Entre tots i totes pensem i decidim quin pot ser el millor disseny per les pancartes. Acabem decidint que cada grup s’encarregarà de representar a la pancarta un dels drets dels infants i, entre tots i totes, farem una pancarta amb el lema del DUDI. Per tant, per començar a crear les pancartes, ens agrupem en dos grups de 4 i dos grups de 5.

Activitat 3: Desenvolupem l'activitat del DUDI: creació de les pancartes

Un cop ja estan tots els Consellers i Conselleres agrupats en petits grups de treball, les dinamitzadores ens encarreguem de repartir el material corresponent per fer les pancartes; cartolines, llapis, gomes, colors i enganxines. Els hi deixem una bona estona perquè puguin crear la seva pancarta i amb l’ajuda de les dinamitzadores els resultats que van sortint són increïbles. Finalment, a l’acabar, cada grup exposa la seva pancarta davant de la resta de companys. 






Activitat 4: Creació del Manifest 

La sessió passada vam fer una pluja d’idees sobre què voliem dir al manifest. Vam deixar creada l’estructura d’aquest. En aquesta sessió hem acabat de detallar l’estructura del manifest i hem decidit, entre tots i totes, qui serà l’encarregat de llegir el manifest el dia del DUDI. Els noms dels voluntaris per llegir el manifest són els següents: Dania, Ivet, Angela, Alan i Anna.

Tancament de la sessió

Per concloure la sessió, es van posar dos fulls d’avaluació i es van repartir els gomets per l’espai per tal de valorar com havia anat la sessió.

Ens veiem a la propera, bona feina Consellers i Conselleres!

Comentaris

Entrades populars