Reunió del Consell del mes de gener

El passat 16 de gener es va dur a terme la reunió mensual del Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes a la sala polivalent de Can Puig.
La reunió va servir per començar a dur a terme el projecte que es va acordar el curs passat: crear un videoclip de rap i una cançó que servís per conscienciar a la població de les actituts incíviques que a vegades tots i totes tenim.
Per ajudar-nos a fer la cançó va venir l'Edu (Honest Tintactiva), un raper de veritat, que a més de fer una petita intruducció de la cultura urbana en general, va ensenyar als participants a comptar compassos, a encaixar frases i a buscar rimes. Certament l'Edu va fer una feina excepcional i tots el infants van aprendre d'aquest estil musical i s'ho van passar molt i molt bé.



Mentre la meitat del grup rapejaven amb l'Honest, l'altra meitat preparava el videoclip amb un altre professional de la imatge i so, en Pau, que va portar la seva càmera i una colla de trastos per a que els Consellers i Conselleres puguessin experimentar i buscar unes bones localitzacions pel videclip.
I com que els videoclips no es fan pas sols, vam quedar el dissabte dia 2 pel matí al skatepark de Ribes per gravar les imatges. En Pau i la seva càmera ens van acompayar i, a l'espera del muntatge final, sembla que el resultat serà espectacular!
En conjunt, han fet una feinada de por, que de ben segur es veurà refexada en el resultat final.
Us adjuntem la notícia que va aparèixer a la secció de premsa de la web de l'Ajuntament.
Fins el mes que ve!


Comentaris

Entrades populars