Primera reunió del Consell d'Infants

Benvolguts i benvolgudes,

El passat dimecres 17 de gener va tenir lloc la primera reunió de consellers i conselleres del Consell d'Infants de Sant Pere de Ribes.




 Ens vam trobar al Centre Cívic El Local a les 17.30h, i després de fer una roda de noms i altres jocs per conèixer-nos millor vam estar posant en comú què és el Consell. Van sortir conceptes molt ben trobats i es va poder constatar la implicació del i les conselleres.

Durant l'assemblea es va arribar a una sèrie d'acords:
  • Nomenar uns càrrecs, que són el de moderador, l'encarregat de fer silenci i l'encarregat de controlar el temps.
  • Escollir un sol moderador, que serà escollit per sorteig cada sessió, no podent repetir el càrrec.
  • Instaurar un sistema per fer silenci que serà un crit-consigna. Els consellers/es tenen la tasca de pensar un crit per fer silenci per la propera sessió, on es decidirà quin es farà servir.
Cal destacar que durant la reunió vam rebre la visita de l'alcaldessa i de la regidora d'educació, que van fer entrega d'uns diplomes de l'Ajuntament que acrediten als consellers. L'alcaldessa va agrair als infants la seva implicació i participació als assumptes del municipi, i aquests van aprofitar per fer un munt de suggeriments, preguntes i fins i tot alguna queixa!




La tarda se'ns va fer molt curta i no va donar temps de mes, així que el mes que ve reprendrem la feina i farem el traspàs de la tasca de redactar aquest bloc.


Moltes gràcies a tots i totes per la vostra implicació! Us recordem que podeu participar del Consell mitjançant aquest bloc!

A continuació podeu descarregar el dossier de treball per les escoles:

Dossier escoles gener

Comentaris

Entrades populars