Última reunió del consell i Ple extraordinari


Benvolgudes famílies,
El primer curs del Consell d'Infants ha arribat a la seva fi.
La setmana passada vam dedicar l'última reunió del Consell a preparar el Ple en el que s'havien de presentar les propostes i els acords als que s'havia arribat. Es va acordar que tothom parlaria al Ple, així que es van repartir les intervencions de manera que tothom pogués participar en el Ple. 

I el dia 13 de juny va tenir lloc el tan esperat Ple amb l'alcaldessa i la regidora d'educació. Val a dir que els consellers i conselleres van fer una feina inmillorable. Tothom va aportar la seva visió sobre el Consell i entre totes van explicar què era el Consell, qui el formava, com s'organitza, etc. Van exposar amb claredat i ordre els acords als que s'havia arribat i les propostes de millora sobre convivència a les escoles i civisme que havien aprovat. Les propostes de millora que es van fer van ser:
Pel que fa al civisme al municipi: crear i enregistrar un videoclip de rap per conscienciar als veïns i veines de les accions que es fan a diari i que caldria millorar, com la recollida de femtes de gos, la correcta utilització del mobiliari urbà, la gestió dels residus (reciclatge), etc.
Pel que fa a la convivència a les escoles: instaurar o augmentar les xerrades que es fan a escoles i instituts per part de professionals sobre prevenció de bullying, de viloència de gènere o qualsevol altre aspecte que estigui relacionat amb la convivència als centres educatius.



Al final, tothom va poder dir com havia viscut aquest Consell i què havia significat per ells i elles.
L'alcaldessa se'ls va escoltar amb atenció i va prendre bona nota de totes les propostes fetes, que va valorar com a molt positives. I no va estalviar en elogis i felicitacions als nois i noies que han dut a terme el Consell d'enguany, tot animant-los a continuar amb la bona feina.
A continuació us compartim la notícia apareguda al Canal Blau referent al Ple extraordinari: 


Tant l'equip dinamitzador com l'Ajuntament hem rebut un bon feedback per part de les famílies dels consellers i conselleres, que han literalment al•lucinat amb la capacitat dels seus fills i filles per organitzar-se, per treballar en grup, per parlar en públic i per comprometre's amb aquest càrrec.
La valoració de tot plegat doncs és molt positiva i creiem des de l'equip dinamitzador que ha estat una experiència molt positiva per tothom que hi ha participat. Volem agrair als consellers i conselleres i a les seves famílies la seva implicació i interès, i a l'Ajuntament (i molt especialment a l'alcaldessa i la regidoria d'educació) la seva iniciativa per engegar el projecte i la seva confiança en els infants del municipi.
Esperem que tots i totes les implicades en el projecte hagin gaudit de l'experiència i que aquesta sigui útil. Ja tenim moltes ganes de reprendre el Consell el curs vinent!!
Moltes gràcies per la feinada feta i que passeu un bon estiu!

Fins el curs vinent!

Comentaris

Entrades populars